Najnovšie recenzie zo sekcie Klietky pre hlodavce
- Výborá klietka, ideálna pre malé hlodavce, priestranná, variabilná, s trochou fantázie môže človek vymyslieť aj vlastný zaujímavý interiér aby tam škrečok alebo iné zvieratko nemalo stereotyp :)
- Tvrdé plasty
- tesné otvory
Odporúčam
- absolútne všetko, od ceny, po ľahkosť zloženia
- horné dvierka majú zvláštne vyriešené uzamykanie, kvôli ktorému treba pri každom otvorení nasilu ohýbať mriežku
pre mňa osobne najlepšia možnosť, akú som našiel, nehovorím, že pre každého
- krásna farba a aj veľkosť a moje morčiatko si ju obľúbila hneď a ľahko zaspí v menšej len lietala a športovala dookola je z nej taký športovec malí.
Ste skvelá firma a myslím že si u vás budem aj v minulosti objednávať vaše výrobky som s tým spokojná možno by som pridala viacej šetrnosti a dávania pozor pri prevoze z firmy ak ide rovno k majiteľovi alebo na poštu pozor . asi tak v skratke.
- dostatocne velka pre zakrsleho zajaca
- lahko sa cisti
- vynikajuci pristup do kletky cez horne dvierka
- chybal k tomu navod na poskladanie
Produt som si vybrala za zaklade inych recenzii a som s nim spokojna
- operativna komunikácia cez on-line, rýchle vybavenie objednávky
- klientka bola chybná - jedno poschodie klietky z 3 má rôzne rozmery mriežok a tak sa nedá postaviť,
uvidíme ako bude vybavená reklamácia
- Zatiaľ som spokojná ale viac zistím dlhším používaním.
- Nebol tam pribalený návod ako klietku poskladať.
Zatiaľ som spokojná ale viac zistím dlhším používaním.
Nebol tam pribalený návod ako klietku poskladať.
- spokojnosť
- nemám
klietka je podľa našich predstáv
- perfektná veľkosť
- výborná kvalita, mám už menšiu
- napájačka nekvapká
- nie
super
- nízka cena
- dobrá veľkosť klietky
odporúčam
- Z vrchu otváranie, vyzerá dobre, je tam domček....
- Neviem porovnať s ostatnými, plast, menšia nádoba na vodu,
Uvidíme čo povie na to zajačik ako ju do kuše ...
- veľká, priestranná
- bez príslušenstva, ktoré nie vždy treba
- prišla šedá, nie béžová
- horné otváranie má o dva drôty viac, ktoré si musím nejak sama vystrieť, inak sa otvoriť nedá
zatiaľ dobre plní svoj účel
- Veľmi pekná a priestranná klietka....
Veľmi pekná a priestranná klietka...
veľká, priestranná
- Je priestranná a môže sa morské prasa pohybovať
je priestranný a výborny pre nášho stuarta/morské prasa/
- veľa miesta
- veľká miska ako pre psa
- domček a príslušenstvo
- výborná cena a kvalita
- ľahko zložiteľná - za 5 min už morčence obzerali nový domov :)
- klietka sa dá otvárať celá z predu
- senník trocha nepraktický, pretože sa seno zospodu vysypáva a navyše morčatá ho nedokážu spoza mreží zožrať
- Schodíky sú príliš rovné, úplne vertikálne, to by ani človek nevyšiel :) ešteže morčence vedia skackať
Fajna klietka, super pomer kvalita a cena, morčatá sú šťastné, poskakujú hore dole. Odporúčam všetkým, ktorý majú dosť miesta v byte, pretože táto klietka je ozaj velikánska.
- lahko sa sklada
- slaby navod
ok
som spokojný
- Výborná klietka, zajo sa v nej má dobre, plne je vybavená, napájačka, miska, držiak na seno čiže v pohode, naozaj odporúčam
zajo potreboval velku klietku s vybehom
Zobrazujem 401 - 420 zo 456 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23 Ďalšie »