Najnovšie recenzie zo sekcie Klietky pre hlodavce
- priestranná, pevná
- Priestranná dobre spracovaná klietka
- Dobrý pomer cena / kvalita
Klietka celkovo v poriadku, pekná. Koliesko prišlo prasknuté a po pár dňoch sa závit z kolieska zlomil
Nebol doruceny tovar
- Kvalitné vyhotovenie
- Krmitko súčasťou
- Horný otvor by mohol byť väčší
- vyhovujúca veľkosť
Zloženie nám chvíľu trvalo, ale škrečok si tam už teraz žije ako v luxusnom paláci. :-)
krásna klietka, kvalitne spravená, podla návodu sme ju vedeli rýchlo zmontovať
- Skvela klietka s vybavou a hlavne pevna. Mozem len a len odporucit. Morca si v nej najde svoj domov
- Spokojná som s klietkou. Skladanie jednoduché, klietka nehrkoce pri pohybe zvieraťa v ňom. Odporúčam
- Klietka naozaj priestranná
- dá sa prestavať aj podľa vlastných predstáv
- drevené podesty sa komplikovanejšie udržujú v čistote - umývanie
- nehodia sa mi tam plastové doplnky - domček a koleso
- ťažšia manipulácia pre jej objem
Táto klietka je naozaj priestranná. Škrečok sa v nej nudiť nebude.
Veľmi jednoducho sa skladá, všetko dobre zapadne.
V hornej časti sú aj úchyty, ktorými je možné ju prenášať.
Osobne mi tam nesedia plastové doplnky/dom a koleso, tie sme vymenili za drevo je to estetickejšie. Inak sme zatiaľ spokojní.
Trošku mám obavy, keď sa niečo z dielov zničí asi bude problém ich nahradiť a dokúpiť jednotlivo - čo je pri tak drahej klietke škoda.
- Kvalitny plast oproti tym tenkym plastom zo superzoo a podobne
- Detom sa piratsky motiv velmi paci
- V klietke je vsetko potrebne, staci dokupit nejake preliezky. Osku kolotoca odporucam namazat olivovym olejom a o polovicu stichne
- Donaška do domu
- super cena a veľká klietka
- Veľmi kvalitná klietka
- Kvalita a cena je super
- Schodíky aj tunel
- Hlboká miska
- Veľmi jednoduché upevnenie jednotlivých podlaží
- Dizajn, priestor, vybavenie, priehľadnosť.
Kolotoč je príliš hlučný. Plánujeme si zaobstarať iný.
- Dostatok priestoru pre pohyb zvieratka. Skvelé.
- Plastové koleso počas prevádzky hrkoce, čo v noci môže prekážať pri spánku. Pokiaľ je zvieratko umiestnené v miestnosti, kde nikto nespí, tak to nevadí. Ale takto je to pri všetkých plastových kolesách vo výbave klietok. Odporúčam obstarať si napr. drevené koleso s ložiskom, ktoré má takmer tichý chod :)
Spokojnosť.
- Škrečok má veľa priestoru na zábavu :-)
- Neobsahuje žiadny návod
Tento produkt sme si vybrali z dôvodu, že obsahuje klietku s komplet príslušenstvom (ktoré je potrebné na začiatok). V tejto cenovej kategórií sme nenašli žiadnu konkurenciu.
Ďalší dôvod bol možnosť dokúpenia ďalších dielov, resp. dielov rozšírenie danej klietky ale jednotlivé časti klietky sme nenašli dostupné napr. bok klietky taktiež "rúrky" na boku klietky boli pre nášho škrečka príliš "strmé" a následné dokúpenie rovného tunela alebo rúrky, nie je možné lebo obchod ich nemá v ponuke (zatiaľ sme našli v ponuke len oblúk, a rúrku v tvare T).
Ale vo výsledku sa nášmu škrečkovi klietka páči.
- priestranná klietka
- viac poschodí
- viac dvierok pre lepšiu dostupnosť
- jednoduché skladanie
- najvyššie poschodie je štandardne dosť vysoko, ale je možné si to nastaviť podľa seba
- na prenášanie je veľká
- deti s ňou samé nevedia manipulovať
Táto klietka je pre nášho škrečka hotovým palácom, doplnili sme ju drevenými doplnkami (koleso a domčeky). Pôsobí elegantne a je veľmi praktická.
Najvyššie poschodie sme ale museli dať nižšie, pretože sme sa obávali, že z neho škrečok spadne a ublíži si. (Nakoľko mal pred tým inú klietku tak bol zvyknutý zo stredných poschodí zoskakovať, a kým si zvykol tak to bol hrozivý pohľad.
Zobrazujem 141 - 160 zo 455 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...23 Ďalšie »